AFRODİZYAK ETKİLİ GIDALAR

Romantik geceler geçirmek ve cinsel yaşamınızı hareketlendirmek istermisiniz?
Mutlu cinsel yaşam için aşağıda vereceğimiz gıdaları sofranızdan eksik etmemelisiniz.

İncir: Erkeklerde cinsel gücü arttıran etkili gıdalardan biridir incir. Sindirimi kolaylaştırıcı ve kan dolaşımını hızlandırıcı etkileri vardır.















Lahana: İçerisinde bulunan enzimler sayesinde cinsel gücü arttırıcı etkileri vardır. Yapılan araştırmalar lahana yiyen erkeklerde cinsel istek oranının yüzde 90 arttırdığı yönünde.

 Kırmızı biber: Mutluluk hormonu endorfin üretimini destekliyor. Yapılan araştırmalara göre kan dolaşımını ve kalp atışını hızlandırdığını bununda cinsel gücü olumlu yönde etkilediğini ortaya koyuyor.

Çilek: Cilt için çok yararlı bir meyve olan çilek cinsel yönden de olumlu etkiler sağlıyor. Yüksek afrodizyak etkileri bulunuyor çileğin.

                                                               
Fındık: E vitamini yönünden zengin olan fındık cinsel yönden de olumlu sonuçlar veriyor. İçeriğindeki enzimler sayesinde bedensel ve zihinsel yorgunlukları gideriyor.

Muz: Cinsel gücü ve libodoyu yükseltmede etkili bir meyvedir. İlişki esnasında erkeğin enerjisini arttırmaya yardımcımcı olur.

Sarımsak: İçeriğinde kalsiyum, fosfor, glikoz, demir, A, B, C vitaminlerini barındıran sarımsak cinsel gücü arttırmada etkili gıdaların başında yer alıyor.

Maydanoz: Özellikle maydanozun içinde bulunan B 12 vitamini cinsel gücü arttırmada çok etkilidir. Ayrıca stresi azaltma etkisi de mevcuttur.

 Bal: Tarih boyunca cinsel gücü arttırmada ve sperm kalitesini iyileştirmede kullanılmıştır.






Cinsel gücü arttıran gıdalar içinde çikolata, istiridye, vanilya, kereviz, havyar, ginseng kökü, zencefil, antep fıstığı da yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAVANTA YAĞI VE TÜTSÜSÜNÜN FAYDALARI

ANASON (ANİS) ÇAYININ FAYDALARI

ÇİÇEKLERİN OLUMLU ENERJİLERİ